Mire jó az Euronics akciós újság?

Jó hírnek számít, hogy még elektronikai cikkek esetében is felhasználhatunk egyes akciókat, hogy lecseréljük régi gépjeinket vagy megvegyük azt a lapos tévét amire már régóta vágytunk.

Erre a célra körbe néz hetünk elsőre az Euronics akciós újság számaiban vagy mobilos alkalmazásban, ahol megtalálhatjuk az épp érvényes akciókat. Ellentétben az élelmiszerekkel vagy kozmetikumokkal, az elektronikai cikkek keretében sokkal szűkösebb az ajánlat, így az akciók gyakorisága is ritkább, de értékük magasabb.

Milyen akciók várnak az Euronics-ban?

A legjobb akciók az úgynevezett kiárusításkor vagy „Black Friday” napjain találhatók meg, ilyenkor szinte a teljes termék kínálat esetében akár 50-70%-ot is meghaladó leárazásokat vehetünk igénybe.

Azonban, mint minden akciós termék esetében, itt is addig tart az akció amíg ki nem fogy a készlet. Ezeket az időszakokat leszámítva, alkalmakként történő akciók során 15-20%-kal olcsóbbak lehetnek egyes elektronikai cikkek, ami a teljes árat tekintve nem elhanyagolható. Ha igazi akcióleső a hozzáállásunk, akkor másra is figyelnünk kell.

Az Euronics-ban időnként kihasználhatunk meghatározott értékű kuponokat is például nagyméretű háztartási gépek vagy adott márkájú tv-ék esetében. Ünnepek alkalmával, mint a húsvét, akár játékokat is vásárolhatunk gyerekeinknek akciós áron. Mint más akciók esetében, legyünk figyelmesek a feltételekre, milyen időközben érvényes egy akció, milyen termékcsoportra terjeszthető ki, és ha szükséges egy adott összegű vásárlás ahhoz, hogy igénybe vehessük a kedvezményt.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük