A világ top 5 divatfővárosa

Szereted a divatot? Szeretsz utazni? Akkor egyesítsd a kettő iránti szenvedélyedet azzal, hogy ellátogatsz a világ divatfővárosaiba.

Van néhány hely, amelyet a divat Mekkáinak tartanak. Az emberek a világ minden tájáról érkeznek ezekbe a városokba, hogy beteljesítsék divatálmaikat, és nevet szerezzenek az iparágban.

A világ top 5 divatfővárosa, amit minden divatrajongónak fel kell vennie a bakancslistájára

1. New York City: Az a tény, hogy a világ egyik legnagyobb divathete New York Cityben zajlik, elég ahhoz, hogy kitaláljuk, mennyire fontos ez a hely a listán.

Ráadásul filmek és sorozatok is alátámasztják azt a jelenséget, hogy NYC valóban a világ egyik divatmennyországa. Ki tudná elfelejteni Carrey Bradshaw márkák és a divat iránti rajongását, ugyebár?

2. London: Még egy a divathetek országából – London, a világ másik nagy divatfővárosa.

Mennyire imádjuk a hosszú kabátokat és sálakat, valamint a tökéletesen cizellált vonásokat! Ezek az inspirációk egyenesen az évente kétszer megrendezésre kerülő divathetekről származnak, amelyeken a divatvilág összes nagyágyúja részt vesz.

3. Milánó: Milánó a világ egyik legszebb helye, ahol a legnagyobb divatszakemberek karrierje kezdődött.

Versacétól Armanin át Gucciig és Pradáig, Milánó szuper tehetséges tervezők százainak adott életet, ezért is a világ egyik divatfővárosa.

A divatnegyedeken kívül Milánó elvarázsolja Önt funky bárjaival, gyönyörű galériáival és lenyűgöző butikjaival.

4. Párizs: Ahh! Hogy is hagyhatnánk ki Párizst, a fények és a szerelem városát, a világ egyik legszebb városát ebből a listából?

Az emberek a világ minden tájáról álmodnak arról, hogy egyszer életükben ellátogatnak Párizsba, egyesek szerelmük emlékére, mások azért, hogy megtalálják a szerelmet, vagy azért, hogy szemtanúi legyenek a csodálatos építészetnek.

Aztán ott vannak a divatrajongók, akik évente kétszer látogatnak el a városba, hogy megcsodálják a tervezők kreációinak szezonális felvonultatását.

5. Tokió: Most, hogy végigjártuk a divat nyugati felét, fedezzük fel a világ divatfővárosát annak keleti részén, azaz Tokiót.

A tokiói divathét az év egyik legjobban várt divateseményévé vált azon rajongók számára, akik szeretnek egy kis furcsaságot hozzáadni stílusukhoz és személyiségükhöz.

A Tokiói Divathéten minden egyedi és nem evilági élményt nyújt.

Ez volt a világ 5 divatfővárosa, amely minden divatrajongó listájának tetején van, és alig várja, hogy egyszer meglátogassa és felfedezze.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük