Divat,  Technológia

5 ok, hogy szükséged van telefontokra

Régóta vita tárgya, hogy a telefontok nélkülözhetetlen kellék vagy felesleges holmi. A mobiltelefonok önmagukban is szépek, elegánsak. Minek rájuk még egy külső borítás, amitől csak vastagabb és nehezebb lesz a készülék?

Van 5 jó érvünk azok meggyőzésére, akik eddig szükségtelennek tartották a mobiltok használatát.

A telefontokkal pénzt spórolsz

Mobiltelefont általában nem egy-két napra vásárolunk, hanem hosszú távra, akár évekre is. Ennyi idő alatt számtalanszor leeshet, megsérülhet, kijelzővel lefelé landolhat a fürdőszoba kövön. Az okostelefon nem olcsó mulatság, miért kockáztatnád, hogy baja essen?

A készülék javítása, egy hátlap vagy kijelzőcsere többszöröse annak, amennyit telefontokra költenél.

Alkalomhoz igazíthatod a mobilod megjelenését

A telefontok egyik izgalmas sajátossága, hogy mindig a hangulatodhoz vagy az alkalomhoz igazíthatod. Állásinterjúra vagy munkamegbeszélésre válassz szolidabb megjelenést, hétvégi bulira jöhetnek a színes minták vagy a csillogás, sportoláshoz az ütés és vízálló kivitel, a hétköznapokra pedig a személyiségedet tükröző dizájn.

Drágábban tudod eladni a telefonod

Ha új készülékre váltanál, de a régi még tökéletesen működik, nem kell a fiók mélyére száműznöd, inkább add el. A mobil adás-vételével foglalkozó boltokban az első kérdés az lesz, hogy használtál-e telefontokot. Ha a válasz igen és így szép állapotban maradt a telefonod, magasabb árat kapsz érte.

A telefontok olcsó

Nyilvánvaló tény, hogy a telefontok nem kerül sokba ahhoz képest, milyen hasznos kis kelléke a mindennapoknak. A legegyszerűbb, minimál dizájnnal gyártott tokokért nem kell több pénzt kiadni, mint egy kapucsínóért a kávézóban.

Értékes időt spórol számodra

Ha összeszámolnánk, hogy életünk során mennyi időt töltünk a mobiltelefonunk keresgélésével, megdöbbentő számot kapnánk. Elbújik a táska mélyén, beleolvad a kanapé környezetébe, láthatatlanná válik bárhol. Egy praktikus telefontok nem csak megvédi, díszíti, de feltünőbbé is teszi a kis készüléket, amit így nem kell folyton keresgélni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük