temu csomag kibontása
Divat

Hogyan működik a Temu ingyen rendelés?

Sokan kíváncsiak arra, hogy valóban működik-e a Temu ingyenes házhozszállítási szolgáltatása, vagy csak üres ígéretekkel csalogatnak. Nos, jó hírünk van: a Temu ténylegesen ingyen szállítja ki a megrendelt termékeket Magyarországra.

Az ingyenes szállítás automatikusan érvényes minden magyarországi rendelésre, így külön kérni sem kell érte. A vásárlási folyamat során, amikor összeállítod a megrendelésedet, a pénztárnál egyértelműen láthatod az összesítésnél, hogy az ingyenes szállítás került hozzáadásra.

De hogyan lehet biztosan ellenőrizni, hogy még mindig elérhető a Temu ingyen rendelés? Egyszerűen csak nézd meg a rendelésösszegzésnél, ahol a „Szállítás: INGYENES” feliratot láthatod középen. Itt megjelenik az is, hogy várhatóan melyik futárszolgálat szállítja majd házhoz a csomagodat, ami Magyarországon általában a DPD vagy a Magyar Posta.

ez a Temu kuponkód, és ha megadod a rendelés közben, akkor 30% kedvezményt kapsz: acj458943

Ezt kell figyelni: a szállítás ingyenes

Jobb oldalt szintén megtalálod ugyanezt az információt, hogy „Szállítás: INGYENES”. Emellett fel van tüntetve, hogy az ingyenes szállítás korlátozott ideig érvényes, ezért javasolják, hogy minél előbb tedd le a megrendelésedet. Bár nem tudni pontosan, meddig lesz elérhető ez a kedvezmény, mindenképpen érdemes időben élni vele.

Fontos megjegyezni, hogy az ingyenes házhozszállítás jelentős költséget jelent a Temu számára, hiszen ilyenkor ők állják a szállítási díjat. Általában egy átlagos magyar webshopban a házhozszállítás költsége 1500 és 2000 forint között mozog, így valószínűleg ennyit veszít a Temu is minden ingyenes kiszállításon. Ennek ellenére érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert nem minden esetben lesz fenntartható számukra ez a kedvezmény.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük