elektromos roller
Életmód

Elektromos roller szerviz Budapesten

Sokkal élvezetesebb lesz a közlekedés számunkra, ha egy elektromos rollerünk van. Elég, ha erre felpattanunk, és az mint egy jó varázsszőnyeg, már oda is röpít minket úticélunkhoz. Hosszabb utakat is tervezhetünk vele, de akármikor felszállhatunk a tömegközlekedési eszközökre is. Gyors és környezetbarát megoldás.

Nagyon sokan használják nemcsak tavasszal és nyáron, hanem az őszi és téli hónapokban is. A biztonságunk és rollerünk érdekében nem árt, ha felkészítjük járművünket az őszi-téli időjárásra, ezért érdemes felkeresni egy szervizt. Az elektromos roller szerviz Budapest szívében népszerű csomagokkal várja vendégeit.

Őszi-téli felkészítés

A szezonra való felkészítési csomagban csupa fontos elem került bele. Érdemes ezt választani, akkor nem ér minket meglepetés. Szakszerűen átnézik a járgányt, beállítják a fékeket. Nem marad ki egyetlen csavar sem, ha kell, akkor megtörténik az utánaállítás, meghúzás.

Annak érdekében, hogy a roller külsőleg is jól nézzen ki, átesik egy teljes kozmetikai tuningon, azaz tisztán kerül ki a szervizből. A gumiápolás is fontos tartozéka a csomagnak, ami különösen a tél beálltával nagy jelentőségű a biztonság és a tartósság szempontjából.

Meghibásodási lehetőségek

A leggondosabb felkészítés ellenére is történhet meghibásodás, amit orvosolnunk kell. Az egyik gyakori probléma az akkumulátorral kapcsolatban jelentkezik.

Az akkumulátor a rollerünk lelke, ez hajtja, működteti annak érdekében, hogy mi kényelmesen álldogálhassunk rajta a használat során. Ennek a fő alkatrésznek az élettartamát több tényező befolyásolja. Ilyen például annak minősége, kora, illetve a megtett kilométerek száma, valamint a töltési szokásaink. A téli használatnál inkább csak rövid távokat menjünk vele, az extrém hideget kerüljük el.

Ha télen nem használjuk e-rollerünket, akkor a leállás előtt ne töltsük fel teljesen, azaz 100 százalékra, mert semmilyen akkumulátorral működő eszköznek nem tesz jót, ha sokáig maximális töltöttségen tárolják.

Sokan a roller lassulásáról számolnak be, esetleg akadozásról, azaz néha megáll egy pillanatra, mielőtt újra tovább menne. Sajnos ez már azt jelenti, hogy az akkumulátor kezdi felmondani a szolgálatot, rövid időn belül cserére szorul. Figyelmes töltéssel kihúzhatjuk még egy darabig, de készüljük fel, hogy nem ússzuk meg az új akksi vásárlását.

Az elektromos roller szerviz Budapest IX. kerületében az új akkumulátor beszerzésében és a cserében is tud segíteni, érdemes bizalommal fordulni hozzájuk.

Roller Mágus

Cím: Budapest, Vaskapu u. 7, 1097

Telefonszám: 06 20 252 2604

Roller Mágus a Google Térképen

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük