Amikor egy hívásból érdekes dolgok derülnek ki

Van egy hangulatos kis ház Kölnben, az Eintracht utcában. Kívülről semmi különös nem látszik rajta, teljesen belesimul az utcaképbe. Pontosan olyan, mint az utcában bármelyik ház.

Rátekintve az épületre azt gondolhatjuk, hogy egy átlagos német családok lakják a házat. Szülők gyerekeikkel, esetleg nagyszülők, akik hétvégén alig várják, hogy az unokák meglátogassák őket.

Semmi nem az, aminek látszik

Azonban ha bekukkantunk a színfalak mögé, azaz egy kicsit megállunk a ház előtt, és tüzetesen megnézzük, hogy kik is mennek oda be, igencsak elcsodálkozhatunk. Nem a nagymamákat és nagypapákat fogunk látni, de nem is szülőket gyerekekkel, hanem különféle korú férfiakat, akik felszólnak kaputelefonon a lakásokba, és titkos jelszavakat suttognak a készülékbe.

Általában valami virágnevet mondanak, mint például a „rózsa”, „szegfű”, vagy akár az „orchidea”, mire a kapu kinyílik, és ők besurrannak.

Rejtély

Egy névtelenséget kérő informátor azzal a hírrel, hívta fel az egyik újság szerkesztőjét, hogy az Eintracht utca 19. szám alatti lakásokban éjszakai pillangók vertek tanyát, akik ott fogadják férfi vendégeiket.

A lányok mindegyikének valami virágra utaló beceneve van, és az Interneten hirdetik szolgáltatásukat. Bizonyos kulcsszavakra való kereséssel lehet őket megtalálni, és választani közülük.

Feljelentés

A kölni rendőrségre már több bejelentés is érkezett az esettel kapcsolatban, azonban úgy néz ki, hogy a rendőrök tehetetlenek az ügyben. Hiába razziáznak a környéken, még soha nem sikerült senkit illegális tevékenységen kapniuk.

Hiába jutottak be a rendőrök a házba, tettenérés nem történt, mert a lányok elmenekültek a lakásokból. Életük kockáztatásával inkább kimásztak az ablakon és leereszkedtek a tűzlétrán, így elkerülték a rendőrökkel való találkozást.

Az újság szerkesztője riportot kívánt készíteni a rendőrökkel a témával kapcsolatban, azonban a rendőrség érdemben nem nyilatkozott. Nem erősítették meg a hírt, de nem is cáfolták.

A környéken lakók nagyon háborognak a rendőrök tehetetlensége miatt, és nem veszik jó néven, hogy az addig jó nevű környék lezüllik.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük