Divat,  Életmód

Ezért vásároljunk babzsákot

A legtöbbünknek általában úgy zajlik egy munkanap, hogy reggel leülünk íróasztal mellé, és maximum egy kávé- vagy ebédszünet erejéig állunk fel tőle. Ezt azonban a testünk hosszabb távon egyáltalán nem tolerálja, amelynek köszönhetően a gerincproblémák szinte már népbetegséggé váltak.

A legtöbb irodában főként ezért is döntenek amellett, hogy a hagyományos ülőalkalmatosságokat lecserélik babzsákra. Ennek a bútordarabnak a használata során ugyanis egyáltalán nem kell aggódni a derék- és hátfájdalmak kialakulása miatt, mivel a benne lévő több ezer polisztirol gyöngynek köszönhetően képes hozzáidomulni a használója testének vonalához, és így azokat az izmokat is ellazítja, amelyek általában az ülés közben is dolgoznak.

A babzsák előnyei azonban nem merülnek ki ennyiben

A babzsák egy többfunkciós bútordarab, amely nem csupán a munka elvégzésére, hanem a pihenésre és a kikapcsolódásra is használható. Egy nehéz nap után igazi élmény belesüppedni. Arról nem is beszélve, hogy a puhaságának köszönhetően képesek leszünk benne ellazulni.

A benne lévő polisztirol gyöngyök ugyanis amellett, hogy biztosítják a szükséges támasztékot, hőkiegyenlítő képességgel is rendelkeznek, amelynek köszönhetően akár már néhány perc alatt képesek átvenni a testünk melegét. Ez pedig még kellemesebb hatással lesz a gerincre és az izmokra.

De nem mehetünk el amellett sem, hogy az egyszerű mozgathatóságának köszönhetően a segítségével szinte bárhol létrehozható egy kényelmes sarok, legyen az akár egy osztályteremben, vagy valahol az otthonunkban.

Ráadásul manapság egyes verzióit már olyan huzatokkal is ellátják, amelyek kültéren is megállják a helyüket. Így ezekkel a bútordarabokkal a kerthelyiség is teljesen egyedivé tehető. Helyezzük el őket például a medence mellett, hogy komfortosan ülve/fekve töltsük a napot ahelyett, hogy egy kényelmetlen műanyag napozóágyon nyújtózkodnánk!

Az előnyeihez még az is hozzátartozik, hogy könnyen tisztítható Ha a hagyományos ülőalkalmatosságokon keletkezik valamilyen folt, azt a legtöbb esetben csak szakemberek segítségével tudjuk eltüntetni. A babzsák esetében viszont csupán annyit kell tenni, hogy levesszük a huzatot, és az utasításoknak megfelelően kimossuk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük