Egyedülálló dekorációs megoldás a gyerekszobába

Akár csak az emlékeinkben él, akár most éljük át, a várandósság ideje alatt a fészekrakási ösztön minden leendőt anyukát magával ragad. Nagy elánnal vetjük bele magunkat az interneten elérhető több száz baba webshop kínálatában való keresgélésbe, hogy olyan módszerekre bukkanjunk, amelyeknek segítségével egyedi és személyre szabott módon, ugyanakkor időt és energiát spórolva tudjuk berendezni a gyermekünk kuckóját.

Az egyik ilyen például a gyerekszoba falmatrica, amely egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Akár egy egyszerűbb csillag, akár egy kicsivel bonyolultabb minta mellett tesszük le tehát a voksunkat, rövid idő alatt kész lehetünk a dekorálással. Ráadásul a festéssel ellentétben maga a folyamat sem jár kosszal, a végeredmény viszont olyan, mintha egy meseszép, festett hatású faldekoráció lenne.

De, ami abszolút hab a tortán a falmatricával kapcsolatban az az, hogy a gyermek növekedésével és ízlésének változásával gond nélkül lecserélhető. Többé tehát nem okoz majd fejtörést, ha a csemeténk gyakran változtatgatja az aktuális kedvenceit.

Nem csupán falon használható

Ami az árakat illeti, sok esetben a falmatrica bizonyul a legköltséghatékonyabb megoldásnak. Egy átlagos méretű szettel már egy 6 m2-es falfelület könnyedén kidekorálható, amelynek az ára még mindig jóval kedvezőbb, mint egy ugyanekkora falfelület tapétázása hasonló minőségű tapétával, vagy egy profi falfestés.

Bár a legtöbb falmatrica anélkül leszedhető a falról, hogy bármilyen kárt okoznánk benne, de

ha a felület nincs szakszerűen, egyenletesen lealapozva, vagy frissen lett festve, akkor nem a legjobb ötlet a felragasztásuk.

A jó hír viszont az, hogy nem csupán a falon használhatók, hanem feltehetők például az ablak üvegére a bútorokra, tükörre és bármilyen egyéb sima, nem porózus felületre. Azt viszont mindenképpen szeretnénk hozzátenni, hogy az üvegre ragasztva átszűrődik rajtuk a fény, amelynek köszönhetően nem igazán érvényesülnek a színeik.

+ egy érv a falmatricák mellett

Bármelyik babawebshop kínálatát is nézzük meg, mindegyikben gyerekszoba falmatricák széles választéka érhető el, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kifejezzük a stílusunkat illetve a kreativitásunkat, és egyedi atmoszférát teremtsünk az otthonunkban.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük